maanantai 8. helmikuuta 2016

Koulupäivä

Tänään siis tutustuttiin Collage of West Angliaan eli CWA: aan. Paikalla klo 8.30 jonka jälkeen pientä odottelua. Paikalle tulikin Sue, joka nopeasti puhuen kertoi ohjelmasta, jota ei siis oltu tehty täksiviikoksi. Hän kertoi että saisimme itse päättää mitä teemme. Heidän ajatuksensa oli että kävisimme tutustumassa opetuskeittiöön ja sitten iltapäivällä koko kouluun. Sue esitteli meille opetuskeittiöt joita oli yksi iso oppari, pastery eli leipomopuoli ja kotikeittiö missä harjoittelevat erityisopiskelijat perusasioita. Samalla esiteltyä tuli opettajia. Sitten saimmekin työvaatteet ja keittiöön. Koululla on iso varasto työvaatteita, kenkiä ja veitsiä jotka lainataan opiskelijalle. Ja miten erilailla asioita voikaan tehdä, jopa koulussa!
Saimme seurata kolmannen vuosikurssin opiskelijoita ja omat opiskelijat pistettiin heti töihin. Pilvi pääsi tekemään täytettyä possunkylkeä ja Jaana leipomaan leipää ystävänpäiväillalliselle, jota vietetään huomenna. Itse seurasinAlexia, opettajaa joka muuten tulee vieraaksemme ensiviikolla, kiertelin ja kyselin. Ja yritin ymmärää .
Samaan aikaan paikalle oli tullut vierailijoita romaniasta. Heille oli tehty tarkka aikataulu. Keskustelimme heidänkin kanssaan koulutuksesta. Heidän mukanaan pääsimme myös koulukierrokselle.
Meidät oli hiukan unohdettu, joten saavuimme paikalle hiukan myöhässä. Meille luvattiin lounas, joka kärrättiinulos kun menimme. No kierroksen jälkeen kävimme opiskelija kanttiinissa. Lounaaksi söimme kanankoiven riisillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti