torstai 11. helmikuuta 2016

Honey

Keskiviikko 10.2.2016
Tänään sai aamulla huilata vähän pidempään, sillä koululle mentiin vasta klo 11.30 jolloin lähdettiin tutustumaan paikalliseen mehiläistarhaajaan. Aamukävely kaupungille, vähän kiertelyä jaostoksia ja kävely koululle. Ilmakin oli todella lämmin ja keväinen, oli mukava kävellä.
Koululta lähdimme yhdessä romanialaistenvieraiden kanssa koulun autolla kohti määränpäätä. Vasemmanpuoleinen liikenne hämmentää ja tuntuu että rekat ajaa päälle mutkassa. Mukava oli kuitenkin nähdä maisemia. Matka ei ollut pitkä, noin 15min. Perillä meitä odotti hunajatarhuri lämpimässä hallissa.
Siis kuumassa, hän oli laittanut kaikki lämmitys laitteet päälle. Olo oli kuin pikkupossulla lämpölampun alla. Onneksi hän sammutti ne hetken päästä. 


Luento hunajantuotannosta oli todella mielenkiintoinen, ja lopuksi saimme maistella viimekesän aikana tuotettuja hunajia. Ja lahjaksikin saimmepikkupurkit mukaan.
Koululle paluun jälkeen vielä kaupungilla pieni kierros ja sitten valmistautumaan yhteiseen illalliseen romanialaisten opettajien sekä isäntäväen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti